Lene Skov Illum

Lektor

Telefon: 72 66 50 49
Email: lisk@ucsyd.dk

Jeg er lektor i dansk og ansat i Forskning og Udvikling i UC SYD, hvor jeg arbejder med literacy i forskellige kontekster.

I børnehaven har jeg fx været optaget af, hvordan pædagoger og lærere ved hjælp af ipads kan skabe et digitalt bæremedie, der kan dokumentere og fastholde børnenes literacyrygsæk, således at den kan bringes med fra børnehaven og ind i skolen og skabe grobund for et videre arbejde med børnenes skriftsprogsudvikling i en ny kontekst.

I grundskolen og på EUD har jeg arbejdet med læse- og skrivedidaktik, både i forhold til analoge og digitale læremidler, og jeg har haft fokus på, hvordan den sproglige dimension kan blive en del af alle fag.

Lige nu er jeg særligt optaget af mundtlighed med fokus på lytning som et literacyperspektiv, og som et vigtigt element i udviklingen af elevernes sproglige kompetencer. Her er jeg optaget af at få udviklet en egentlig mundtlighedsdidaktik, hvor også lytning som danskfagligt genstandsfelt spiller en væsentlig rolle i udviklingen af elevernes læring og faglige udvikling.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som 7000 andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..