Marie Falkesgaard Slot

Lektor, ph.d.

Telefon: 23 83 81 52
Email: mfsl@ucl.dk

Jeg har i en årrække forsket i digitale og analoge læremidler samt været projektleder i en række Læremiddel.dk-projekter.

Det er især klasserumsforskning og analyser af lærere og elevers brug af læremidler, som er mit bidrag til feltet: I min ph.d.-afhandling undersøgte jeg læreres planlægning og elevers brug af opgaver i digitale og analoge læremidler, og fandt bl.a. ud af, at analoge og digitale læremidler ofte er de-koblede hinanden i skolens undervisning.

Resultatet kaldte, og kalder stadig på mere forskning omhandlende lærerens planlægning af elevers arbejde med læremidler samt flere undersøgelser af begreber som opgavedidaktik, teknologisk literacy, feedback m.m. Jeg har arbejdet med fagene dansk, matematik, naturfag med særlig fokus på genstandsfeltet omkring opgavedidaktik og multimodalitet. Derfor er sammenlignende fagdidaktik og digital didatik også centrale genstandsfelter i min forskning.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som 7000 andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..