Indhold i denne sektion

Rådgivningsgruppe om den digitale skole

Thomas Illum Hansen, leder af nationalt videncenter for læremidler, er udpeget til at deltage i ny it-rådgivningsgruppe, som børne- og undervisningsministeren har nedsat.

Rådgivningsgruppen er sammensat af personer med baggrund i forskning, uddannelsessektoren, erhvervsliv og frivillige organisationer og skal inspirere og medvirke til at perspektivere børne- og undervisningsministerens initiativer på området.

Rådgivningsgruppen vil kunne rådgive om spørgsmål som fx:

  • Hvordan kan it understøtte, at alle elever får det optimale udbytte af undervisningen uanset køn, etnisk og social baggrund og forudsætninger for uddannelse i øvrigt.
  • Hvordan kan it bidrage til øget inklusion og styrkelse af almenundervisningen, herunder en styrkelse af elevernes faglige og alsidige kompetencer.
  • Hvordan bygger folkeskolen bedst mulig bro til de digitale kompetencer, som børn og unge har med sig fra deres liv uden for skolen.
  • Hvad ved vi om digitale læringsprocesser og -ressourcer i undervisningen, og hvordan får vi spredt viden om, hvad der virker digitalt til praksis.
  • Hvordan kan it og sociale medier bidrage til bedre sammenhænge i tilbuddene til børn og unge, herunder i overgangen fra dagtilbud til skole og fra skole til ungdomsuddannelse.

 

Læs ministeriets pressemeddelelse her.

Læremiddel.dk · Nationalt videncenter for læremidler
Niels Bohrs Allé 1 · 5230 Odense M · +45 63 18 40 24 · post@laeremiddel.dk
De står bag læremiddel.dk: University College Lillebælt University College Sydsjælland University College Syd