Elevbaro

Elevbaro er udviklet af Læremiddel.dk i forbindelse med demonstrationsskoleprojektet Inklusion og differentiering i digitale læringsmiljøer.

Elevbaro

Inspirationen til Elevbaro kommer fra Learning Rating Scale, som er et redskab til at måle ”om eleverne lærer noget i skolen” (Nissen 2012). Derudover bygger det på forskningsviden om evaluering og feedback i undervisningen.

Ideen og denne første prototype i forbindelse med IDDL (link ind her) er designet og programmeret af Jeppe Bundsgaard (DPU). Dorthe Carlsen (UCSyd) og Stefan Ting Graf (UCL) har for Læremiddel.dk i samarbejde T.A.K.E. Design videreudviklet Elevbaro til et brugervenligt digitalt evalueringsværktøj, som fungerer på alle platforme.

Fra august 2014 anvendes Elevbaro af IDDL-skolerne. I denne forbindelse gennemførte Dorthe Carlsen og Stefan Ting Graf følgeforskning med henblik på validering af redskabet.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..