Morten Rasmus Puck

Specialkonsulent, cand.polit.

Foto: Jimmi Michelsen

Telefon: 22 95 45 52
Email: mrpu@ucl.dk

Jeg er specialkonsulent med statistiske analyser for øje, hvor igennem jeg bidrager med kvantitative metoder og analyser til de forskellige projekter. Det er alt fra spørgeskemaundersøgelser, struktureret observationsdata, undersøgelser af brugeradfærd på platforme, til tests indenfor forskellige fag. Alt, hvad der skal til for at understøtte de øvrige forskningsdele af Læremiddel.dk.

Som statistiker i Center for Anvendt Skoleforskning, UCL, er jeg tilknyttet læremiddel.dk i de relevante projekter, hvor der kræves statistiske og kvantitative forskningsperspektiver. I samarbejde med de øvrige forskere skaber vi forskningsprojekter af forskellig karakter. I de aktuelle projekter, både i Læremiddel.dk og uden for Læremiddel.dk, bliver erfaringerne overført projekterne imellem, således at projekterne bliver så gode som muligt. Yderligere vil vi gennem forskning kunne videreudvikle metoder, således at forskningsfeltet kan blive mere grundigt undersøgt.

I mit virke som statistiker i Læremiddel.dk er mit ønske at kunne udfolde undersøgelser af læremidler til et mere generelt niveau. Det vil kunne give alle et mere nuanceret syn på læremidler og dens effekter. På et længere sigt er det mit ønske at udvikle formidlingen, således at de kvantitative undersøgelser bliver brugbare redskaber til det pædagogiske arbejde i skolerne.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.