Læremiddel.dk løser en bred vifte af konsulent- og evalueringsopgaver. Vi analyserer og evaluerer forskellige typer af læremidler – bogbaserede såvel som webbaserede – i tæt samarbejde med både producenter af læremidler, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Læremiddel.dk igangsætter projekter inden for tre forskellige spor med henblik på at udvikle en systematisk viden om læremidler:

  • Produktion: Projekter, der bidrager til at udvikle læremiddelskoncepter og evalueringsværktøjer med henblik på at kvalificere produktion af læremidler
  • Vurdering: Projekter, der bidrager til at udvikle metodisk analyse og vurdering af læremidler inden for uddannelses- og formidlingssektoren
  • Anvendelse: Projekter, der bidrager til at kortlægge, analysere og kvalificere anvendelsen af læremidler i folkeskolen.

 

Læremiddel.dk er et partnerskab mellem fire professionshøjskoler: UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Professionshøjskolen Absalon, UC SYD og Professionshøjskolen UCN.

Sekretariatet har til huse i Odense, men videncentret udvikler faglige kompetencemiljøer på tværs af de fire institutioner.

Læremiddel.dk benytter UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles faktureringsservice.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.