Læremiddel.dk løser en bred vifte af konsulent- og evalueringsopgaver. Vi analyserer og evaluerer forskellige typer af læremidler – bogbaserede såvel som webbaserede – i tæt samarbejde med både producenter af læremidler, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

 


 

Projekter i Læremiddel.dk

Læs om vores igangværende projekter i Læremiddel.dk. På siden kan du også læse om vores afsluttede projekter og tilhørende rapporter og udgivelser.

Læs om vores projekter

 


 

Viden, værktøjer og inspiration til lærere

Find inspiration og ressourcer til undervisning i form af spændende cases, artikler og artikelserier, værktøjer og adgang til undervisningsforløb. Find også ressourcer i form af rapporter, bøger, artikler mm., som alle giver et indblik i forskning om læremidler, didaktik og teknologi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nye værktøjer, konkrete tips til undervisningen og den nyeste viden og forskning inden for læremidler – formidlet på en lettilgængelig måde.

Tilmeld nyhedsbrev her

 


 

To forskningsprogrammer

Forskningsprogram 1

Forskningsprogram 1 har et fagdidaktisk fokus på forskning i læremidler i skolens fag.

Det er målet for forskningsprogrammet at frembringe ny viden og at udbygge og udvikle teori, modeller, sprog og et specialiseret begrebsapparat om læremidler i relation til alle fag i skolen. Forskningsprogrammet producerer dermed professionsrelevant viden om læremidler i og på tværs af grundskolens fag.

Læs om forskningsprogram 1

Forskningsprogram 2

Forskningsprogram 2 har fokus på læringsdesign, skoleudvikling og digitale teknologier, hvor der forskes i samspillet mellem læringsdesign og digitale teknologier samt forankringen heraf i en organisatorisk ramme.

Læs om forskningsprogram 2

 

Læremiddel.dk er et partnerskab mellem fire professionshøjskoler: UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Professionshøjskolen Absalon, UC SYD og Professionshøjskolen UCN.

Sekretariatet har til huse i Odense, men videncentret udvikler faglige kompetencemiljøer på tværs af de fire institutioner.

Læremiddel.dk benytter UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles faktureringsservice.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.