Idrætslærerhjulet

Idrætslærerhjulet er et evalueringsværktøj til studerende, trænere, idrætslærere og idrætsundervisere m.fl.. Værktøjet skal ses som en hjælp til at blive bevidst om egne styrker og udviklingsmuligheder. Læs mere om evalueringsværktøjet og download modellen her.

I videoen ovenfor fortæller Mathias Thalund, udvikler af Idrætslærerhjulet og leder af Idrætslinien på Paul Petersen Idrætsinstitutet, om evalueringsværktøjet Idrætslærerhjulet, og hvordan du konkret bruger værktøjet til at blive bevidst om egne styrker og udviklingsmuligheder.

Se videoen på YouTube

 

Evalueringsværktøj til idrætslærere og -undervisere

Idrætslærerhjulet er dit værktøj til at kunne arbejde professionelt med evaluering i undervisningen.

Særligt for idræt, er det i bekendtgørelsen beskrevet, at studerende skal tilegne sig færdigheder og teoretisk indsigt som grundlag for at kunne foretage evalueringer og udvikle kvalificeret idrætsundervisning. Men det kan være svært at vurdere sin egen indsats og finde retningen for sin udvikling som idrætslærer. Derfor er Idrætslærerhjulet et vigtigt redskab i lærerens didaktiske værktøjskasse, der konkret beskæftiger sig med idrætslærerens egen udvikling og synliggør egen læring gennem selvevaluering.

I artiklen om Idrætslærerhjulet kan du læse om baggrunden for og formålet med Idrætslærerhjulet. Artiklen er skrevet af Mathias Thalund, leder af Idrætslinien på Paul Petersen Idrætsinstitutet.

Læs artikel om Idrætslærerhjulet

 

Printvenlig model

Som en hjælp til at evaluere på din udvikling kan du printe modellen, udfylde skemaet og vende tilbage på et senere tidspunkt for at reevaluere dig selv.

Download printvenlig model

Evalueringsværktøj: Idrætslærerhjulet

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.