Online undervisning

Her finder du et mini-kursus i online undervisning.

AI og sprogmodeller i klasseværelset

Her finder du en artikelserie om kunstig intelligens i klasseværelset, der består af fire artikler. De første to artikler sigter på kombinationen af danskfaget og teknologiforståelse og præsenterer konkrete aktiviteter i dansk, der lader elever udforske sprogmodeller og samtidig reflektere over litterære genrer og stilistik. Den tredje artikel dykker ned i emnet sprogmodeller og giver en introduktion til, hvad de er. Den sidste artikel er en kommentar, der problematiserer vores tilbøjelighed til at “antropomorficere” kunstig intelligens.

Didaktisk dramaturgi

Her finder du en artikelserie om didaktisk dramaturgi, der består af fire artikler. Første artikel introducerer til didaktisk dramaturgi som en tilgang til undervisning, mens anden artikel fokuserer på undervisningens start, anslaget. Tredje artikel handler om undervisningens rytme mellem forskellige aktiviteter, og i artikel fire er der fokus på stemme, krop, klasserummet som scene og dialog.

Hvad er god undervisning?

Her finder du en række kortere artikler, der alle handler om kvalitet i undervisningen. Hvad er god undervisning? Hvordan får vi bedre kvalitet i undervisningen? Er vejen til bedre undervisning, at vi interesserer os mere for kvalitet i læring?

Undersøgende undervisning

Her finder du artikler, materialer og adgang til undervisningsforløb med en undersøgende tilgang.

Multimodalitet

Læremidler

Mad i skolen

Lærer-i-rolle

Fagenes læremidler

Her finder du artikler og cases om fagenes læremidler.

Ind i undervisningen

Bett Show 2019

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.