Konkurrencebetingelser

På denne side kan du læse om Læremiddel.dks konkurrencebetingelser i forbindelse med forskningsprojektet Læremidlet og lærerens undervisning.

Velkommen til Læremiddel.dks konkurrence i forbindelse med forsøget med læremidler til danskundervisning i 7. og 8. klasse. Her finder du oplysninger om konkurrencen og om, hvordan du deltager.

Konkurrencen arrangeres af:

Nationalt Videncenter for Læremidler, Læremiddel.dk
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

Platform: www.laeremiddel.dk

Kontaktinformation

Kontakt: projekt@laeremiddel.dk.

 

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen, hvis du tilmelder dig og gennemfører indsatsen i forsøget med læremidler til danskundervisning i 7. og 8. klasse. Derudover skal du du besvare alle tre spørgeskemaer i undersøgelsen.

Læs mere om forsøget her

 

Aktivitetsbeskrivelse

Konkurrence med mulighed for at vinde 5 x 2.000 kr., hvis du tilmelder dig og gennemfører forsøget med et nyt læremiddel til danskundervisning i 7. eller 8. klasse. Du kan tilmelde dig forsøget og dermed konkurrencen til og med d. 9. februar 2023.

 

Hvem kan deltage?

Du skal være mindst 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte hos Læremiddel.dk og dertilhørende selskaber må ikke deltage i konkurrencen. Medlemmer af ansattes husstande og ansattes nærmeste familie, herunder ansattes søskende, forældre og børn kan ikke deltage. Personer der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

 

Konkurrenceperiode

Konkurrencen løber fra d. 29/11 2022 til d. 9/2 2023. Herefter lukkes der for tilmeldinger til forsøget og dermed også tilmeldinger til lodtrækningen.

Vinderne bliver udtrukket hurtigst muligt efter forsøget er slut. Der tages ikke imod konkurrencetilmeldinger uden for de angivne konkurrenceperioder. Læremiddel.dk forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af særlige eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

 

Sådan udtrækkes vinderne

Der udtrækkes 5 x 1 vinder af præmien på 2.000 ved tilfældig lodtrækning mellem deltagerne i forsøget. Lodtrækningen håndteres af Læremiddel.dks kommunikationsteam.

Vinderne bliver kontaktet via mail.

Såfremt vinderne ikke vender retur inden for 14 dage, bortfalder retten til præmien, og der trækkes nye vindere. Læremiddel.dk tager ikke ansvar for ukorrekte kontaktoplysninger.

Læremiddel.dk forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne på Læremiddel.dks Facebook/Instagram side.

 

Præmiebeskrivelse

Præmien lyder på 1 x 2.000 kr.

 

Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste internetbrowsere. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer, der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader. Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit computerudstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd. Præmiemodtageren fritager Gyldendal Uddannelse fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget, eller der hævdes at være forårsaget, af deltagelse i denne konkurrence eller af præmien.

 

Trykfejl og utilsigtede misforståelser

Læremiddel.dk tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver Læremiddel.dk sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer. Læremiddel.dk kan ikke drages til ansvar for fejl på internettet eller mislykket modtagelse af indsendelser. Læremiddel.dk har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis dette findes nødvendigt. I tilfælde af dette har Læremiddel.dk også ret til ikke at udløse præmierne.

 

Levering af præmie

Vinderen kontaktes direkte via mail på den mailadresse, du har angivet i tilmeldingsformularen til forsøget.

Præmien overføres efter aftale til vindernes ønskede bankkonto.

 

Sådan håndteres personlige oplysninger

Hos Læremiddel.dk bekymrer vi os om privatlivshensyn og vil have, at du skal vide, hvordan vi indsamler, bruger og oplyser din data. Det kan du læse om i tilmeldingsformularen til forsøget.

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af data, kan du kontakte os på mail.

 

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.