Nyt: Webinarer om undersøgende undervisning

28. august 2019

Til alle lærere og lærerstuderende: To nye webinarer om undersøgende undervisning i matematik og dansk i folkeskolen. Det er gratis at deltage.

I forbindelse med afslutningen af det landsdækkende projekt, Kvalitet i Dansk og Matematik – i daglig tale KiDM – har forskerne og underviserne i projektet lavet to webinarer omkring undersøgende undervisning i dansk og matematik.

På webinarerne vil deltagerne få en introduktion til enten undersøgende litteraturundervisning eller undersøgende matematikundervisning, og derudover vil der være en guidet tur rundt i de undervisningsforløb, der er udviklet i forbindelse med projektet, og som nu er frit tilgængelige for alle skoler.

Se mere om de gratis undervisningsforløb her

  • Webinarerne henvender sig primært til lærere og lærerstuderende.
  • Det er gratis at deltage i webinarerne, men det kræver en tilmelding.
  • Deltag online via din computer eller via din tablet/smartphone.
  • Du modtager linket til webinaret i din bekræftelsesmail.

Webinar om undersøgende litteraturundervisning

På dette webinar får du en kort introduktion til den undersøgende litteraturundervisning i 7.-8. kl. Vi gennemgår et eksempel på et undervisningsforløb og giver en guidet tur rundt på hjemmesiden med undervisningsforløb i undersøgende litteraturundervisning. Under hele webinaret har vi en interaktiv chat, hvor du kan stille spørgsmål og få svar med det samme.

Webinar i undersøgende litteraturundervisning
Dato: 8. oktober 2019
Tid: Kl. 15.00-16.00

Tilmelding til webinar i undersøgende litteraturundervisning

 

Webinar om undersøgende matematikundervisning

På dette webinar får du en kort introduktion til den undersøgende matematikundervisning i 4.-5. kl. Vi gennemgår et eksempel på et undervisningsforløb og giver en guidet tur rundt på hjemmesiden med undervisningsforløb i undersøgende matematikundervisning. Under hele webinaret har vi en interaktiv chat, hvor du kan stille spørgsmål og få svar med det samme.

Webinar i undersøgende matematikundervisning
Dato: 9. oktober 2019
Tid: Kl. 15.00-16.00

Tilmelding til webinarer i undesøgende matematikundervisning

 

Første gang på webinar?

Læs, hvordan du deltager i et webinar her

Om KiDM

Undervisningsforløbene og webinarerne er udviklet på baggrund af det landsdækkende storskalaprojekt KiDM – Kvalitet i Dansk og Matematik – igangsat af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling i samarbejde med Skolelederforeningen og Danmarks Lærerforening. Projektet er gennemført i 2016-2019 af et konsortium bestående af Aalborg Universitet,
Syddansk Universitet, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Professionshøjskolen Absalon, UC SYD og Professionshøjskolen UCN.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.