Anders V. Thomsen

Lektor, ph.d.

Telefon: +45 7248 2215
Email: anvt@pha.dk

Jeg er uddannet lærer i fysik/kemi og biologi og har efterfølgende taget diplom- og kandidatuddannelse i naturfagenes didaktik og skrevet ph.d. om skolevirksomhedssamarbejde i naturfag.

Jeg har 20 års erfaring med læreruddannelse og efteruddannelse af naturfagslærere.

Forskningsmæssigt arbejder jeg med elevers læring, interesse og motivation inden for naturfagene, ligesom elevers udbytte af koblingen mellem autentiske læringsmiljøer, hverdag og samfund har præget en central del af min forskning. Herudover er elevers karrieremæssige ønsker om job og uddannelse inden for naturvidenskab et fortsat fokus i den forskning jeg bedriver. Jeg har deltaget aktivt på flere nationale og internationale konferencer både med paper, som paneldeltager og på workshops. Desuden har jeg arbejdet med udvikling af undervisningsmaterialer både på læreruddannelsen, i forskningsprojekter og på forlag med materialer til elever fra 1.-9. klasse.

Herudover har jeg af flere omgange bidraget til udvikling af Fælles mål i naturfagene, samt udviklet test og afgangsprøver for Undervisningsministeriet i mere end 10 år.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.