Peter Holmboe

Lektor

Foto: Jimmi Michelsen

Telefon: 72 66 52 75
Email: phol@ucsyd.dk

Jeg arbejder i det pædagogiske/didaktiske område og underviser i, forsker i, udvikler og formidler professionsrelevant viden – primært med fokus på digitale læremidler og didaktisk design i digitalt understøttede læringsmiljøer med en humanistisk vinkel.

Jeg har en særlig opmærksomhed på elevcentrerede tilgange, som eksempeltvis Flipped Learning og afledte læringsopfattelser, didaktikker og teorier. Jeg har en stor interesse i at arbejde med både teoretisk og praktisk viden med det sigte at være med til at gøre en positiv forskel både for og i praksis – både for den enkelte underviser, skole eller for feltet samlet set.

Teknologiers potentiale til at styrke og etablere forbindelser i forskellige former ligger mig på sinde. Jeg er interesseret i og undersøgende omkring det forhold, at forbindelser mellem mennesker og mellem menneske og teknologi kan skabes både virtuelt og fysisk

Dette betyder også, at jeg er interesseret i, hvordan man konkret bedst kan udvikle, indarbejde og gøre nyttig brug af digitale teknologier og læremidler i læringsrummet, uanset om dette er fysisk eller virtuelt.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.