Troels Gannerup Christensen

Lektor, Master i ikt og læring (MIL)

Troels Gannerup Christensen

Telefon: +45 2670 1975
Email: tgch@ucl.dk

Jeg er ansat som lektor på læreruddannelsen i Jelling, hvor mine ansvarsområder omfatter både undervisning, udviklingsopgaver og forskning. Jeg underviser primært i matematik og teknologiforståelse og deltager desuden i projekter inden for det it- og matematikdidaktiske felt. Jeg har en baggrund som lærer i folkeskolen og pædagogisk konsulent for Center for Undervisningsmidler (CFU).  Jeg er pt. i færd med at tage en kandidatgrad i didaktik (matematik) og har en mastergrad i ikt og læring. Mit masterspeciale omfatter udvikling af “et didaktisk design til udvikling af digitale kompetencer hos studerende på læreruddannelsen”.

Jeg er bl.a. optaget af teknologier og digitale læremidlers betydning for samspillet mellem faget matematik, lærernes/studerendes didaktiske muligheder og elevernes læring. Derudover er jeg optaget af teknologiforståelse, digital dannelse, studerendes teori-praksis-forståelse, undervisning af første og anden orden, undersøgende matematik m.fl.

Jeg har deltaget i flere udviklingsprojekter med fokus på udvikling af bl.a. teknologiforståelse hos undervisere og studerende på læreruddannelsen, læreres it-didaktiske kompetencer i ‘Lærernetværket for it i folkeskolens fag’, IT-fagdidaktik og lærerkompetencer i et organisatorisk perspektiv i ‘Demonstrationsskoleprojektet’, lærernes didaktiske muligheder i brugen af digitale læremidler m.fl.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.