Professionsuddannelser og læremidler

Et udviklingsprojektet, hvor Læremiddel.dk vil undersøge brugen af og eksperimentere med nye måder, hvorpå læremidler kan understøtte professionsuddannelserne i de tre UC’er, der står bag videncenteret.

Projektet skal evaluere eksisterende læremiddelpraksis i forskellige fag og eksperimentere med nye læremidler med henblik på at undersøge, hvordan læremidler kan bidrage til faglig og fagdidaktisk udvikling. Målet er faglig udvikling af fag og professioner.

Projektet skal evaluere eksisterende undervisningspraksis og eksperimentere med, hvordan nye læremidler kan udvikle undervisnings- og arbejdsformer i professionsuddannelserne. Målet er didaktisk/professionsdidaktisk udvikling af vores professionsuddannelser.

Projektet skal bidrage til at studerende i vores professionsuddannelser inddrages i konkrete udviklingsprojekter forankret i et nationalt videncenter. Studerende inddrages derfor i alle faser af projektet. Målet er at udvikle de studerendes læremiddelkompetencer.

Projektet skal bidrage til generel organisatorisk udvikling af vores professionsuddannelser gennem vidensspredning af evalueringsresultater og erfaringer fra eksperimenter med nye læremidler. Målet er at formidle resultaterne i form af en fælles konference for de tre UC-er og på Læremiddel.dks website.

 

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.