Tak for din tilmelding til vores

Læremiddeljulekalender

Velkommen til en december måned med masser af nye idéer og inspiration til undervisningen i det nye år.

Læremiddeljulekalenderen er til dig, der underviser – uanset om det er børn, unge eller voksne. Mange af de værktøjer, du kommer til at stifte bekendtskab med i december måned, kan bruges på forskellige niveauer og i forskellige sammenhænge.

Nye værktøjer og nye idéer

Vi håber, du lærer nogle helt nye værktøjer at kende, som du får lyst til at afprøve og udfordre i din egen undervisning. Og kender du et værktøj eller to i forvejen, får du måske geniale idéer til, hvordan du kan anvende det på nye inspirerende måder.

Værktøjerne er personligt anbefalet af lærere, lærerstuderende, læreruddannere, elever, forskere og fagpersoner, som også deler historien om, hvordan de selv har brugt værktøjet i deres undervisning.

Det er deres og vores ønske at dele alle de gode idéer, historier og muligheder i forhold til læremidler, som kan være med til at skabe en spændende og inspirerende undervisning.

Mere inspiration?

Og higer du efter december måned efter mere inspiration, så skal vi ikke holde dig tilbage fra at tilmelde dig vores minimagasin for praktikere, hvor du ca. en gang i måneden modtager et lille minimagasin centreret omkring et tema, der vedrører læremidler og undervisning, didaktik og teknologi.

Du tilmelder dig lige her!

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.