7okt

14.00-16.00
Auditorium AU.103, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

Tiltrædelsesforelæsning ved Stig Toke Gissel: Undersøgelser af og med læremidler

Fredag den 7. oktober 2022 kan du komme med til Stig Toke Gissels, leder af Læremiddel.dk, tiltrædelsesforelæsning kl. 14.00 i anledning af at han tiltræder som docent ved Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund.

Du inviteres hermed til tiltrædelsesforelæsning i anledning af at leder af Læremiddel.dk, Stig Toke Gissel, er tiltrådt som docent ved Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund. Tiltrædelsesforelæsningens overskrift lyder “Undersøgelser af og med læremidler”.

Du kan se programmet i vedhæftede flyer, som byder på en velkomst ved Thomas Illum Hansen, forskningschef i Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund, kl. 14.00, og derefter vil forelæsningen ved Stig Toke Gissel starte kl. 14.15. Der vil efterfølgende være reception.

Se programmet her >>

Tiltrædelsesforelæsningens indhold

Studiet af læremidler kan udføres fra forskellige perspektiver og med en vifte af metoder. I oplægget præsenteres muligheder og udfordringer, når det didaktiske potentiale i samt brugen og virkningerne af læremidler skal undersøges videnskabeligt. Oplægget trækker på års erfaring med at undersøge læremidler med forskellige formål og på forskellige måder.

Praktisk information

Tid: Fredag den 7. oktober 2022 kl. 14.00-16.00

Sted: Auditorium AU.103, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

Tilmeld dig tiltrædelsesforelæsningen her >>

Tilmeld dig senest den 1. oktober 2022.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.