Morten Rask Petersen

Adjunkt, cand.scient., ph.d.

Telefon: 40 15 74 21
Email: mrpe@ucl.dk

Jeg har igennem mange år været optaget af undervisning, udvikling og forskning i naturfagsdidaktik. Mit særlige fokus i dette område er samspillet mellem elevernes begrebsforståelse og deres motivation og interesseudvikling i naturfagene. Her har jeg arbejdet både med udvikling af undervisningsmaterialer til fremme af motivationen og teoriudvikling inden for interesseudviklingsteori.

Gennem de senere år er undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning og formativ evaluering begyndt at fylde noget mere i mit arbejde. Især i kombination med motivation og interesseudvikling.

Jeg arbejder nu med tværprofessionelt samarbejde i natur/teknologi og matematik på mellemtrinnet inden for projektet Faglige Udviklingsinstitutioner. Her skal jeg se på, hvordan samspillet mellem lærere og skolepædagoger kan udfoldes i en kontekst af undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning.

Endvidere arbejder jeg med evaluering af naturfaglige læreruddannelsesprofiler, hvor studerende gennem studiet får en meget specialiseret profil rettet udelukkende mod naturfag og matematik.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..