3mar

10.00-16.00
Center for Skole og Læring, Professionshøjskolen Absalon, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Konference: Forskning i teknologiforståelsens fagdidaktik

I anledning af et temanummer af det videnskabelige tidsskrift Learning Tech inviterer Læremiddel.dk til konference, hvor der stilles skarpt på teknologifaglighedernes fagdidaktik. På konferencen vil du høre mange af forfatterne fortælle og gå i dialog om deres bidrag og perspektiver på feltet.

»Teknologi er hverken god eller ond – men heller ikke neutral«. Sådan sagde historiker Melvin Kranzberg i 1986. Som svar på, hvordan fremtidens børn og unge lærer at forstå og forholde sig til et moderne samfunds konstituerende men ikke-neutrale teknologier, har nye fag set dagens lys. Teknologiforståelse, (erhvervs)informatik og lignende fagligheder har de seneste år fået plads på skemaerne op gennem uddannelsessystemet. Det er en faglighed i hastig men stadig udvikling, og det foranlediger grundlæggende spørgsmål om fagets identitet, indhold og praksis. I anledning af et temanummer af det videnskabelige tidsskrift LearningTech inviterer Læremiddel.dk til konference, hvor der stilles skarpt på teknologifaglighedernes fagdidaktik. På konferencen vil du høre mange af forfatterne fortælle og gå i dialog om deres bidrag og perspektiver på feltet.

Konferencen vil være i et deltageraktiverende format og tage udgangspunkt i temanummerets bidrag, der har fokus på, hvordan fremtidens teknologifaglighed får en styrket fagdidaktisk fundering.

 

Program for dagen

Detaljeret program følger i starten af 2022, men du kan tilmelde dig allerede nu herunder.

 

Tilmelding til konferencen

Tid: Torsdag den 3. marts 2022 kl. 10.00-16.00

Sted: Center for Skole og Læring, Professionshøjskolen Absalon, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Pris: 650 kr. eks. moms

Tilmeld dig her

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.