Nyhed (8)

Ny docent i teknologididaktik og teknologiforståelse

Rasmus Leth Vergmann Jørnø er ansat som ny docent i teknologididaktik og teknologiforståelse, og kommer i sin nye stilling til at være tilknyttet afdelingen for anvendt forskning i pædagogik og samfund på UCL. I den forbindelse har vi interviewet Rasmus for at blive klogere på, hvad et docentur i teknologididaktik og teknologiforståelse skal bidrage med. Læs hele interviewet med Rasmus Leth Jørnø her.

Lanceringskonference: Gå i dialog med forfatterne bag "Håndbog i scenariedidaktik"

I forbindelse med boglanceringen af “Håndbog i scenariedidaktik”, afholder DPU en lanceringskonference den 10. juni 2022, hvor der både indbydes til fælles samt fagopdelte dialoger på baggrund af bogens indhold og cases. Forskere fra Læremiddel.dk har medvirket til at skrive flere af bogens kapitler, der præsenterer scenariedidaktikken, og hvordan denne praktiseres i skolens fag. Thomas Illum Hansen har medvirket til bogens afsluttende kapitel, hvor han har kastet et kritisk lys på scenariedidaktik.

Se eller gense webinaret: Inspiration til teknologiforståelse i grundskolen og gymnasium

Fik du ikke set webinaret om teknologiforståelse den 26. april 2022, har du nu muligheden. Webinaret ligger gratis tilgængeligt på sdu.dk. På webinaret kan du bl.a. møde Mikala Hansbøl fra Læremiddel.dk, som fortæller om at forskellige discipliner har deres bidrag og teknologiforståelser.

Webinar: Få inspiration til teknologiforståelse i grundskolen og gymnasium

Bliv klogere på teknologiforståelse og mød Mikala Hansbøl fra Læremiddel.dk, når Center for Grundskoleforskning fra Syddansk Universitet inviterer til et to-delt webinar kaldet “Inspiration til teknologiforståelse i grundskolen og gymnasium” den 26. april. Det er gratis at deltage på webinaret.

Webinar: IT-integration i et skoleudviklingsperspektiv

Se eller gense webinaret ‘Imens vi venter på Bett 2022’ med inspiration, idéer, vidensdeling og paneldebat med deltagelse af Thomas Kjærgaard fra Læremiddel.dk. Webinaret er gratis tilgængeligt og er en mini-udgave af Bett-konferencen 2022, der løber af stablen i London i marts.

Ny hjemmeside om teknologiforsøget i folkeskolen er netop lanceret

I forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning er en ny hjemmeside netop gået i luften. Her kan forsøgsskoler og andre interesserede i fagligheden klogere på forsøget.

Call for Papers til Tidsskriftet Studier i Læreruddannelse- & Profession

Tidsskriftet Studier i Læreruddannelse- & Profession: Call for Papers – forår 2019. Emnet er teknologiforståelse i fag og som fag – i læreruddannelse og skole.

Læremiddel.dk med i treårigt forsøg om teknologiforståelse

Læremiddel.dk skal sammen med Københavns Professionshøjskole, University College Nordjylland, VIA University College og Rambøll Management Consulting være med til at udvikle og drive det treårige forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning.


Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.