Thomas R.S. Albrechtsen

Docent, Ph.d.

Telefon: 72 66 52 61
Email: trsa@ucsyd.dk

Jeg er med i ledelsesgruppen for Læremiddel.dk., med i redaktionsgruppen for det videnskabelige tidsskrift, Learning Tech, og arbejder til daglig på UC SYD, hvor jeg også er leder af vores forskningsprogram for dagtilbud og skole.

Min forskningsmæssige og undervisningsmæssige interesse og ekspertise ligger inden for to hovedområder, som er henholdsvis didaktikken og pædagogisk organisationsforskning. Min tilgang til brugen af læremidler er derfor både, hvordan de begrundes og indgår som i en didaktisk tænkning og under hvilke organisations- og samarbejdsbetingelser. Min forskning er således drevet af spørgsmålet om, hvordan vi som pædagogisk professionelle samarbejder om undervisningen og børn og unges læring, og her spiller læremidler og teknologi en væsentlig rolle.

I Læremiddel.dk er jeg involveret i projekter med dette som omdrejningspunkter og indgår i et tæt samspil med forskningsinstitutioner, pædagogiske institutioner og kommuner. Centralt står den cirkulation af viden og erfaringer, som stammer fra de forskellige aktører, og som er med til at understøtte positive forandringer i pædagogisk praksis.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.