Nyt forskningsnetværk om Uddannelse 4.0

24. januar 2018

Læremiddel.dk starter et nyt forskningsnetværk om Uddannelse 4.0 med en konference og et netværksmøde den 28. februar 2018, hvor alle er velkomne, og hvor der som afslutning vil blive etableret et forskernetværk.

Tilmelding til konferencen

På konferencen præsenteres en litteraturreview af international forskning, ligesom en første skitse til en række designprincipper for Uddannelse 4.0 kritisk skal diskuteres.

Forskningsnetværket bliver fremadrettet rammen om en række forskningsprojekter, der skal udforske og eksperimentere med nogle af de udviklingstendenser, vi ser tematiseret i ”Industri 4.0” – en betegnelse for en række teknologier og produktionsmetoder, som kendetegner den fjerde industrielle revolution.

Hvordan vil uddannelse og læremidler se ud, og hvilke konsekvenser vil det få for den professionelle underviser, hvis vi også på uddannelsesområdet går fra ”mekanisering” over ”elektrificering” og ”digitalisering” til ”autonomisering” med afsæt i cyber-fysiske produktionssystemer?

Alle er velkomne til konferencen, som afsluttes med etablering af forskernetværket organiseret i en række tematiske klynger knyttet til forskellige uddannelsesdomæner.

For uddybende information skriv til projektleder Rene B. Christiansen.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som 7000 andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..