Hildegunn Juulsgaard Johannesen

Lektor, cand.mag.

Telefon: 72 66 52 14
Email: hjoh@ucsyd.dk

Jeg er tilknyttet afdelingen for Forskning, Innovation, Videreuddannelse ved UC SYD, hvor jeg er tilknyttet som projektmedarbejder indenfor projekter om digitalisering, didaktik og læring. Jeg er i særlig grad optaget af læremiddelproduktion samt at styrke elevers kritiske kompetencer gennem design af læremidler.

Min nuværende projektportfolio er centreret om at undersøge og udvikle viden om design af læremidler og undervisning, der kan understøtte og stilladsere elevers kritiske tænkning gennem undervisning i kontroversielle emner, herunder propaganda og konspirationsteorier. Projekterne har særlig fokus på kildekritiske og kommunikationskritiske metoder og værktøjer til at styrke elevernes skriftlige og mundtlige kritiske analyser og argumentation.

I Læremiddel.dk er jeg tilknyttet vores forskningstidsskift, Learning Tech, som redaktør og er her optaget af at bringe forskning om læremiddelvurdering, -produktion og -praksis i spil.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..