Nyhed (4)

Lanceringskonference: Gå i dialog med forfatterne bag "Håndbog i scenariedidaktik"

I forbindelse med boglanceringen af “Håndbog i scenariedidaktik”, afholder DPU en lanceringskonference den 10. juni 2022, hvor der både indbydes til fælles samt fagopdelte dialoger på baggrund af bogens indhold og cases. Forskere fra Læremiddel.dk har medvirket til at skrive flere af bogens kapitler, der præsenterer scenariedidaktikken, og hvordan denne praktiseres i skolens fag. Thomas Illum Hansen har medvirket til bogens afsluttende kapitel, hvor han har kastet et kritisk lys på scenariedidaktik.

Se eller gense webinaret: Inspiration til teknologiforståelse i grundskolen og gymnasium

Fik du ikke set webinaret om teknologiforståelse den 26. april 2022, har du nu muligheden. Webinaret ligger gratis tilgængeligt på sdu.dk. På webinaret kan du bl.a. møde Mikala Hansbøl fra Læremiddel.dk, som fortæller om at forskellige discipliner har deres bidrag og teknologiforståelser.

Webinar: Få inspiration til teknologiforståelse i grundskolen og gymnasium

Bliv klogere på teknologiforståelse og mød Mikala Hansbøl fra Læremiddel.dk, når Center for Grundskoleforskning fra Syddansk Universitet inviterer til et to-delt webinar kaldet “Inspiration til teknologiforståelse i grundskolen og gymnasium” den 26. april. Det er gratis at deltage på webinaret.

Webinar: IT-integration i et skoleudviklingsperspektiv

Se eller gense webinaret ‘Imens vi venter på Bett 2022’ med inspiration, idéer, vidensdeling og paneldebat med deltagelse af Thomas Kjærgaard fra Læremiddel.dk. Webinaret er gratis tilgængeligt og er en mini-udgave af Bett-konferencen 2022, der løber af stablen i London i marts.


Tilmeld nyhedsbrev
×
Læremiddel-interesseret?

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.