Stefan Ting Graf

Lektor, ph.d.

Telefon: 23 83 79 92
Email: stgr@ucl.dk

Som leder af forskningsprogrammet Almen didaktik og pædagogik har jeg ansvar for den faglige kvalitet af en række projekter og aktiviteter, som spænder fra daginstitutioner til de offentlige og frie skoler. Uanset om det drejer sig om leg, projektdidaktik, demokratisk dannelse, mad, bevægelse eller æstetisk dannelse, så er der altid en materiel og sanselig side af undervisning og læring. Det er denne materielle side som indtryk eller udtryk, der udgør mit brede læremiddelbegreb. For tilegnelse eller læring er den teknologiske dimension væsentlig, men ikke den vigtigste faktor. For både det digitale og det analoge møde med verden er kroppen og dens sanser afgørende.

I vores forsknings- og udviklingsteam har vi udviklet og afprøvet et koncept for digital projektdidaktik. Min forskning trækker både på kvalitative og kvantitative tilgange.

Teoretisk er jeg interesseret i didaktisk teori som tager højde for den sanselige side af verden, dvs. tager midlerne til læring og dannelse alvorligt.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..