Overblik: Undersøgende matematikundervisning

Udgivet: 2020

Som en hjælp til alle undervisere, lærere, studerende og praktikere har projektgruppen bag KiDM udarbejdet en matematikfolder, der giver et overblik over en helt ny tilgang til undersøgende matematikundervisning.

Projektgruppen bag KiDM-projektet (Kvalitet i Dansk og Matematik) har udarbejdet en folder, som giver et overblik over en ny tilgang til undersøgende matematikundervisning. Folderen viser, hvordan undervisere, lærere, studerende og praktikere hvordan de kan bruge den undersøgelsesorienterede tilgang i praksis.

I folderen står beskrevet, hvordan læreren kan gribe det undersøgende arbejde med matematikken an. Derudover indeholder folderen også konkrete eksempler på, hvordan eleverne kan arbejde med undersøgende matematikundervisning og projektets materiale tager udgangspunkt i fem forskellige undersøgende opgaver og aktiviteter.

Hent matematikfolderen her

Sådan får du adgang til undervisningsforløbene

Alle matematik- og danskforløb ligger på hjemmesiden kidm.dk. Siden er opdelt i en matematikdel og danskdel.

Alle undervisningsforløb er gratis.

Danskforløbene kræver på grund af tekstrettigheder et login. Er du lærer kan du få adgang ved at skrive til os på post@laeremiddel.dk. Skriv din fulde navn samt hvilken skole, du er lærer på, og så sender vi dig hurtigst muligt et login.