Louis Køhrsen

Cand.it.

Telefon: 51 71 89 72
Email: loko@ucl.dk

Jeg er ansat som forskningsassistent i afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund. Jeg har en baggrund som lærer samt en kandidat i it, læring og organisatorisk omstilling. De seneste år har jeg undervist i matematik på læreruddannelsen og deltaget i projekter inden for det it-didaktiske felt.

Jeg er meget optaget af udviklingen af teknologiforståelse som egen faglighed og som del af eksisterende fagligheder i skolen. Jeg har bl.a. arbejdet med udvikling af et modul for lærerstuderende i teknologiforståelse, inddraget teknologiforståelse og programmering som en del af matematik på læreruddannelsen og undersøgt hvordan integrationen af teknologiforståelse kan drage erfaringer fra matematikkens didaktik.

Konkret arbejder jeg med et projekt om didaktisk design i forhold til taktil skærmløs robotprogrammering i indskolingen, et review i forhold til effekten af it i skolen og med teknologiforståelse.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..