Børns læsevaner lige nu og her!

Udgivet: 2018

Tidsskriftet LæringsCentret, der udgives af Pædagogisk LæringsCenterForening, har i marts 2018 et temanummer om læselyst. De bringer et interview med Stine Reinholdt Hansen om børns læsevaner på baggrund af projektet “En generation af stærke læsere – Greb til læselyst”.

Læs interviewet “Børns læsevaner lige nu og her!”

Stine Reinholdt Hansen, Stig Toke Gissel og Morten Rasmus Puck fra Læremiddel.dk har gennemført den største undersøgelse af børn og unges læse- og medievaner som en del af projektet “En generation af stærke læsere – Greb til læselyst”. På baggrund af undersøgelsen og rapporten “Børns læsning 2017 – en kvantitativ undersøgelse af børns læse- og medievaner i fritiden” er Stine Reinholdt Hansen blevet interviewet til tidsskriftet LæringsCentret.

I interviewet giver Stine bud på, hvordan man på baggrund af undersøgelsen kan styrke børn og unges læselyst. Hun peger blandt andet på, at der ligger et potentiale i et tættere samarbejde mellem de pædagogiske læringscentre på skolerne og folkebibliotekerne.

Tilmeld nyhedsbrev
×
Få vores nyhedsbrev

Gør som andre læremiddel-interesserede og få nyheder, ny viden og ny forskning direkte i din indbakke.

Abonnement

Denne tekst bruges til at introducere artikler som indholdstype.
Nedenunder oplistes så alle artikler i den rækkefølge de er oprettet.

×
Abonner på flere indholdskategorier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam et tempor massa, sit amet bibendum augue. Sed interdum, elit in faucibus sagittis.

!
Sender tilmelding, vent venligst..